Nastavljamo da pomažemo najugroženijima

komentara

27 May, 2014

gordan

Vikend je protekao u prikupljanju paketa pelena za bebe iz najugroženijh područja, http://globaldigitalcitizen.org/gbla/singles-in-reading-pa/ na MAD festivalu. Danas nastavljamo sa prikupljanjem pomoći, u prostorijama Fonda B92, u Kulturnom centru Rex, svakog radnog dana od 10 do 18 sati. Tim Fonda B92 je u direktnoj komunikaciji sa kontaktima na terenu, tako se trudimo da pomoć šaljemo ciljano i prema potrebama.

Početak radne nedelje obeležen je sistematizacijom, ali i sabiranjem utisaka sa događaja koji su obeležili naporan vikend. Tokom vikenda ekipa volontera bila je zadužena za prikupljanje paketa pelena na http://billing.go3solutions.com/imer/1965-the-dating-game MAD festivalu. Posetioci festivala, umesto ulaznica, donosili su pelene, i na taj način sakupljeno je više od 800 paketa pelena. Oni koji nisu odnosili pomoć na MAD, donosili su je u prostorije Fonda 92, u Kulturnom centru Rex. Između ostalog, pomoć je stigla online casino i od kolega adult chat boston iz FONET-a.

Danas je veliki paket pomoći, sa osnovim namirnicama, sredstvima za higijenu, posteljinom, ćebadima, zahvaljujući firmi FUTURA, otišao za Paraćin, a drugi za meštane sela Jemena, iz okoline Šida. Pomoć online dating york region je danas stigla i u obrenovačko Veliko polje.

web cam video surveillance

Treba napomenuti da je Fond B92 uz pomoć preduzeća Confluence, Robne kuće Beograd, dobio na korišćenje jedan sprat robne kuće na Kanarevom brdu gde će se ubuduće prikupljati pomoć koja će biti slata prema potrebi.

I još jedan važan novitet, od danas, počinje sa radom online platforma www.donacije.rs, preko mature sex chat koje građani iz Srbije, ali i iz čitavog sveta, mogu na jednostavan način, kreditnom karticom da uplate donaciju za ugrožene u poplavama.

– See more at: http://fondb92.org/sr/fond-b92-nastavljamo-da-pomazemo-najugrozenijima-nid-34.1.24.html#sthash.z9H2DO3T.dpuf