Forum poslovnih lidera za poplavljene!

komentara

28 May, 2014

gordan

U subotu, 24. maja FPL i Smart Kolektiv organizovali su prikupljanje i isporuku humanitarne pomoći za građane Paraćina pogođene poplavama. Evo informacije koju su nam prosledili:
“Opštinskom štabu Paraćin isporučili smo sredstva za ličnu higijenu (30 transportnih paketa), sredstva za čišćenje (20 transportnih paketa), pamperse (20 pakovanja), garderobu (5 transportnih paketa), hranu za bebe (4 transportna paketa), mleko (52 lit), plastični pribor (2 transportna paketa), 1 dušek i druge neophodne proizvode u manjoj količini.

Donacije su obezbedili građani Beograda, koji su se odazvali našem pozivu i doneli potrebnu robu na Trg Nikole Pašića, zaposleni u kompanijama članicama i posebno, zaposleni u kompaniji Vip mobile, koji su se priključili akciji sa prikupljenih 6 transportnih paketa. Donacije je obezbedio i Human District Festival.

Posebno se zahvaljumo kompaniji Atlantic Group koja je organizovala transport humanitarne casino online pomoći do Paraćina. Pored donacija koje smo obezbedili, ovu priliku smo iskoristili da pomognemo da do Paraćina stigne pomoć koju je obezbedilo i Udruženje novinara Srbije – 15 kolica za bebe, voda i asepsol.

Zahvaljujemo se svima koji su doprineli da se ova akcija realizuje, velikom broju saradnika i partnera, naših volontera i kolega, i nadamo se ćemo nastaviti da zajedno pomažemo građanima Srbije. Veoma nam je drago što su sve naše članice pokazale odgovornost i solidarnost, delujući i pojedinačno, i kao na ovom primeru udruženo, i nadamo se da ćemo tako nastaviti i ubuduće”.